De k1200r sport

Er zijn verschillende motormerken, zoals Kawasaki, Triumph, Ducati, Yamaha, Harley Davidson en BMW. Ieder merk heeft zijn eigen eigenschappen en uitvoeringen. Zo heeft BMW bijvoorbeeld de K 1200 R Sport. Een krachtig en sportief model gebaseerd op de BMW K 1200 R. Dit model heeft een vrij zicht op de indrukwekkende motor en ook op de ondersteltechnologie. Het is een ideale motor bij hoge snelheden, ook door de goede bescherming tegen de wind. Ook als het om lange afstanden gaat op hoge snelheid is dit model een prima optie.

Een veelzijdige motor

Met deze motor kun je niet alleen op een circuit goed voor de dag komen, maar hij geeft ook veel plezier op de snelweg en zelfs op landweggetjes. Niet alle motors zijn zo divers in hun mogelijkheden. Naast de uitstekende eigenschappen als het gaat om prestaties, geeft de kuip ook veel rijcomfort. Scherp rijgedrag, sportieve prestaties en een ontspannen zitpositie, kenmerkende eigenschappen voor een Roadster. Een ideale motor voor de ambitieuze sportrijder. Daarbij is er een ruime keuze aan accessoires voor dit model.

Vermogen

Een maximumvermogen van 120 kW (163 pk) bij 10.250 t / min en een maximumkoppel van 127 Nm (94 lb-ft) bij 8.250 tpm. Dit samen resulteert in een sterke acceleratie en meer dan voldoende vermogen. Zo heeft ieder merk, maar ook model zijn eigen specificaties. Het is maar net wat je van de motor verwacht en wat je er mee wilt gaan doen. Voor alleen af en toe een plezierritje kun je een andere motor kiezen dan wanneer je ook aan motorraces mee wilt doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *