Waarom je bedrijfsauto profiteert van een goede inrichting

Ben je ondernemer of vakman met een bedrijfsbus? Dan kun je je workflow sterk verbeteren door je wagen af te laten stemmen op je job. Op websites als Worksystem.be kun je je bedrijfsauto laten verbouwen met een professionele inrichting. Wat zijn de voordelen hiervan.

De indeling aanpassen creëert orde en scheelt tijd

Een professionele inrichting zoals je die ziet op Worksystem.be verdeelt het laadcompartiment van je wagen in veel afgezette laatjes, bakjes, houders en kasten. Daardoor kan je elk stuk lading in een compartiment van de juiste grootte plaatsen. Doordat elk van je gereedschappen zijn eigen plek heeft weet je het direct terug te vinden en op te bergen. Dat maakt in- en uitladen van je materialen veel eenvoudiger en bespaart tijd.

Je benut de ruimte optimaal

Een aantal slimme aanpassingen van je auto maken extra ruimte vrij voor je belangrijke materialen en grondstoffen. Een dubbele laadvloer creëert een extra berging waar er eerst geen was. Een stevige en veilige dakuitrusting staat je toe om ladders en grote materialen op in plaats van in je auto mee te nemen. En de bakken, lades en planken in de auto breiden de oppervlakte waarop je spullen kwijt kunt aanzienlijk uit.

Lampen maken laden en werken eenvoudiger

Bij een intelligente auto-inrichting hoort ook een goede verlichte werkomgeving. Je hebt op Worksystem.be de mogelijkheid om extra lampen en verlichting te bestellen. Ook op de donkerste plekken kan je zo in en rond je bedrijfsauto werken, laden en je spullen vinden. Maak je keuze uit energiezuinige LED-strips rond het frame, krachtige bouwlampen of een extra set autolampen voor- en achteraan.

Je bent veiliger in het verkeer

Heb jij een baan waarbij je vaak op gevaarlijke plekken werkt? Dan kan je een paar aanpassingen laten doen om je te beschermen tegen een aanrijding en andere risico’s. Sirenes, waarschuwingslichten en laadlichten worden door andere bestuurders opgemerkt. Moderne telefoonladers zorgen dat je handsfree kunt communiceren. En sloten en alarmen houden je dure gereedschappen veilig voor dieven.