Beauty tips voor je road trip

Een lang weekend of een gedurende een vakantie van stad naar stad met de auto: het is voor veel vrouwen het summum van vrijheid. Met je vriendinnen of je partner oude stadjes bezoeken, goed eten, lang shoppen en genieten van alle indrukken die je onderweg opdoet.

Maar road tripping is intensief als je dagenlang in een auto zit en in hotelletjes slaapt. Dan kun je wel wat beauty tips gebruiken! Bestel daarom deze producten op https://www.na-kd.com/nl, pak ze in en je ziet eruit om door een ringetje te halen – waar je ook uit de auto stapt.

Huidverzorging

Zeker in de zomer is het warm in de auto en daardoor droogt je huid sneller uit dan normaal. Om nog maar te zwijgen van wat er met je vel gebeurt als je in een cabriolet onderweg bent. Een goede vocht inbrengende crème is daarom een basic product dat je altijd mee wilt nemen op een autovakantie. Kies voor een gekleurde huid crème als je (de eerste paar dagen) van je reis weinig zon gaat zien, zodat je niet als een spook de auto uitkomt. Autoruiten houden namelijk de bruinende stralen van de zon tegen.

Make-up

Een oogschaduwpalet geeft je ogen die mysterieuze look die het hoofd van vreemden laat draaien. Zeker als je naar cocktailbars en clubs gaat, is intense oogschaduw een goede keus. En als jij en je partner een korte nacht hebben gehad, helpt het om wallen te camoufleren. Ook een kohlpotlood helpt je om je ogen te accentueren na een vermoeiende autoreis. Kies tenslotte voor een lippenstift met UV-bescherming, zodat je lippen er ook na een zonnige week in Frankrijk nog prachtig uitzien.

Nagellak

Een goede nagellak laat één van de mooiste delen van je lichaam, je handen, extra opvallen. En op een roadtrip ga je je handen extra vaak gebruiken: voor het naar je mond brengen van een exotische cocktail of tapas, bij het bekijken van de leukste kledingstukken en als je lekker op de dansvloer bezig bent. Een veilige keuze is een roodtint van een lak die ook ongelukjes onderweg zonder veel schade kan overleven. Een interessantere keuze is een nagellak in dezelfde tint als je oogschaduw en/of lipstick, zeker als dat een onconventionele kleur zoals groen of zwart is. Daarmee heb je de garantie dat jij gezien wordt, waar de weg je ook maar naartoe brengt.