Dure Lamborghini’s

We noemden al eerder de Lamborghini Veneno Roadster met een vanaf prijs van 4,5 miljoen dollar. Maar Lamborghini heeft wel meerdere modellen uitgebracht die inmiddels een klein fortuin waard zijn. Alleen al de naam Lamborghini roept bij veel autoliefhebbers een warm gevoel op. De duurste Lamborghini’s zijn ook niet zomaar sportwagens, deze modellen laten een diepe indruk achter op iedereen die er weleens in heeft mogen rijden. Alleen al het bewonderen van deze auto’s is een speciale ervaring.

Andere modellen

Neem de Mansory Carbonado Apertos met een geschatte waarde van 1,6 miljoen dollar. Een sportauto die in iedere film de hoofdrol zou stelen. De geschatte prijs van de Mansory Carbonado GT ligt nog een stukje hoger, namelijk 2 miljoen dollar. Het is een speciale variant van de Carbonado-serie van Mansory en dat hij speciaal is, dat is wel duidelijk. Ongeveer nog een miljoen dollar erbij en je kunt de Pregunta Concept aanschaffen. Deze auto werd onthuld op de Autosalon van Parijs in oktober 1998 en het was een van de laatste Lamborghini modellen voor de overname van de Volkswagengroep. De Reventón Roadster wordt geschat op 2,2 miljoen dollar. Dit model met een interieur dat de show steelt kwam uit op de Frankfurt Motor Show in 2009. Ze werden alle 15 verkocht. Er zijn nog meer bizarre modellen:

  • Aventador J – 2012 – Geschatte waarde: 2,8 miljoen dollar
  • Sesto Elemento Concept – 2001 – Geschatte waarde: 2,8 miljoen dollar
  • Miura Concept – 2006 – Geschatte waarde: 3 miljoen dollar
  • Egoista-concept – Geschatte waarde: 3 miljoen dollar
  • Veneno – Geschatte waarde: 5,3 miljoen dollar

Geen auto’s dus om zomaar even een proefritje mee te maken. Het gaat hier om waardevolle investeringen. Natuurlijk vindt niemand het leuk als je een deuk in je auto rijdt, maar als het om zulke kostbare auto’s gaat, breekt je hart als het om onherstelbare schade gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *